Assortiment

Hijstechniek

Hijstechniek omvat een breed scala aan methoden en apparatuur die worden gebruikt voor het veilig en efficiënt tillen, verplaatsen en positioneren van zware lasten. Of het nu gaat om bouwmaterialen, machines, apparatuur of andere grote objecten, een goed ontworpen hijssysteem is essentieel voor het succesvol uitvoeren van verschillende bouw- en industriële projecten.

Enkele belangrijke aspecten van hijstechniek zijn onder meer:

Hijskranen: Deze krachtige machines worden gebruikt om zware lasten te tillen en te verplaatsen op bouwplaatsen, havens, fabrieken en andere industriële locaties. Hijskranen zijn verkrijgbaar in verschillende types, waaronder torenkranen, telescoopkranen, mobiele kranen en meer.
Takels en lieren: Takels en lieren bieden een handmatige of elektrische aandrijving om lasten verticaal te tillen en neer te laten. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met hijsbanden, kettingen of kabels voor het tillen van lasten op moeilijk bereikbare plaatsen.
Hijsbanden en kettingen: Deze zijn ontworpen om lasten veilig te bevestigen en te tillen met behulp van hijskranen, takels of lieren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en draagvermogens om te voldoen aan de eisen van verschillende toepassingen.
Hijsgereedschap en accessoires: Dit omvat verschillende hulpmiddelen en accessoires, zoals hijsjukken, hijsogen, hijsklemmen, hijshaken en meer, die worden gebruikt om lasten veilig en efficiënt te tillen en te verplaatsen.
Het correct ontwerpen, installeren en gebruiken van hijstechniek is van vitaal belang voor de veiligheid van werknemers en de integriteit van de materialen. Daarom is het belangrijk om samen te werken met ervaren professionals en te voldoen aan alle relevante veiligheidsvoorschriften en -normen.

Met de juiste hijstechniek en apparatuur kunnen zware lasten veilig en efficiënt worden getild en verplaatst, wat bijdraagt aan het succes van bouw- en industriële projecten.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Artikelen 1-16 van 92

Van hoog naar laag sorteren
 1. VIKING ARM JACK
  Your price:
 2. FATMAX TRADELIFT (1 stuk) TOT 150KG
  Your price:
 3. SET: FATMAX TRADELIFT 2 STUKSTOT 150KG
  Your price:
 4. Hijsband - 1 ton - 1,5 meter
  Your price:
 5. Hijsband - 1 ton - 2 meter
  Your price:
 6. Hijsband - 1 ton - 3 meter
  Your price:
 7. Hijsband - 1 ton - 4 meter
  Your price:
 8. Hijsband - 1 ton - 5 meter
  Your price:
 9. Hijsband - 1 ton - 6 meter
  Your price:
 10. Hijsband - 2 ton - 1 meter
  Your price:
 11. Hijsband - 2 ton - 1,5 meter
  Your price:
 12. Hijsband - 2 ton - 2 meter
  Your price:
 13. Hijsband - 2 ton - 3 meter
  Your price:
 14. Hijsband - 2 ton - 4 meter
  Your price:
 15. Hijsband - 2 ton - 5 meter
  Your price:
 16. Hijsband - 2 ton - 6 meter
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
Pagina
per pagina