Assortiment

Insectenhorren

Weet je niet goed hoe je een formulier digitaal kan invullen en verzenden. Volg dan dit instructiefilmpje.

U houdt van frisse lucht, maar U wilt voorkomen dat insecten binnen vliegen? Dankzij onze vliegenramen en -deuren kunt U overdag en ‘s nachts genieten van frisse buitenlucht. Kortom, U kan uw woning het hele jaar door verluchten en daarbij ongewenste insecten buiten houden, zonder insecticiden of andere middelen te gebruiken.

Onze horramen en hordeuren zijn vervaardigd uit aluminium profielen. Deze zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren of een RAL-kleur naar keuze.

Wilt U beschadiging afkomstig van katten, honden of andere huisdieren voorkomen? Dan bestaat er ook een mogelijkheid om een petscreen te laten integreren in het systeem.

Interesse of meer vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren maatwerk@claerbout.be of op 051 725 726.

De invulbare documenten vindt u onderaan de pagina.

 Volledig door onszelf geproduceerd

Wij vervaardigen met de grootste zorg vaste horren, opendraaiende hordeuren, schuifhorren. Oprolbare horren en plissehorren behoren tot de mogelijkheid maar deze hebben we niet standaard voorradig.

 


Beschikbaar in alle RAL kleuren

Al onze RAL kleuren zijn verkrijgbaar in satijn, mat en structuur afwerking.

Soms is het lastig bepalen welke kleur het beste past bij jouw inrichting. Kijk eens naar het kleurenpalet dat je hebt gekozen voor je woning en voer dit door in de hor. Ook kun je je laten adviseren door een medewerkers in onze toonzaal.

Interesse of meer vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren maatwerk@claerbout.be of op 051 725 726.