Assortiment

Rondstroppen

Rondstroppen, ook wel bekend als rondstropbanden of ronde hijsbanden, zijn flexibele en veelzijdige hijsmiddelen die worden gebruikt voor het tillen en verplaatsen van diverse lasten. Ze bestaan uit een sterke, flexibele lusvormige band die wordt gebruikt in combinatie met hijsapparatuur zoals hijskranen, takels of lieren om lasten veilig en betrouwbaar te hijsen.

Enkele kenmerken van rondstroppen zijn:

Sterk en Duurzaam Materiaal: Rondstroppen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester of nylon materiaal dat bestand is tegen hoge trekkrachten en slijtage. Dit zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.
Flexibiliteit: Door hun flexibele ontwerp kunnen rondstroppen gemakkelijk worden gebruikt voor het hijsen van lasten met verschillende vormen en afmetingen. Dit maakt ze geschikt voor diverse toepassingen in verschillende industrieën.
Veiligheid: Rondstroppen zijn voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals labels met maximale werklast en inspectietags om ervoor te zorgen dat ze veilig worden gebruikt binnen hun ontwerp- en belastingslimieten.
Geen Scherpe Randen: In tegenstelling tot traditionele hijskettingen of staalkabels hebben rondstroppen geen scherpe randen, waardoor ze minder kans hebben op schade aan de last of verwondingen bij de bediening.
Gemakkelijk te Gebruiken: Rondstroppen zijn gemakkelijk te hanteren en te gebruiken, zelfs in beperkte ruimtes. Ze kunnen snel worden bevestigd aan hijsapparatuur en zijn eenvoudig te inspecteren op eventuele tekenen van slijtage of beschadiging.
Rondstroppen zijn ideaal voor het hijsen van lasten zoals machines, apparatuur, constructiemateriaal en meer. Ze bieden een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve hijsoplossing voor een breed scala aan toepassingen in diverse industrieën. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen rondstroppen jarenlang dienen als essentiële hijsmiddelen voor verschillende hijsoperaties.

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rondstrop - 1 ton - 1 meteromtrek
  Your price:
 2. Rondstrop - 1 ton - 2 meteromtrek
  Your price:
 3. Rondstrop - 1 ton - 3 meteromtrek
  Your price:
 4. Rondstrop - 1 ton - 4 meteromtrek
  Your price:
 5. Rondstrop - 1 ton - 6 meteromtrek
  Your price:
 6. Rondstrop - 2 ton - 2 meteromtrek
  Your price:
 7. Rondstrop - 2 ton - 4 meteromtrek
  Your price:
 8. Rondstrop - 2 ton - 8 meteromtrek
  Your price:
 9. Rondstrop - 3 ton - 8 meteromtrek
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina