Assortiment

Hijsaccesoires

Hijsaccessoires vormen een cruciaal onderdeel van het hijsproces en bieden extra functionaliteit, veiligheid en gemak bij het tillen van zware lasten. Deze accessoires zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met hijskranen, takels, lieren en andere hijsapparatuur om de efficiëntie te verbeteren en de veiligheid te waarborgen tijdens hijsoperaties.

Enkele belangrijke hijsaccessoires zijn:

Hijsbanden en kettingen: Deze worden gebruikt om lasten veilig te bevestigen aan hijsapparatuur en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en draagvermogens om aan diverse behoeften te voldoen.
Hijsklemmen en hijsogen: Deze worden gebruikt om lasten stevig vast te klemmen of te bevestigen aan hijsapparatuur, en bieden extra grip en stabiliteit tijdens het hijsen.
Hijsjukken en spreiders: Deze worden gebruikt om de last te verdelen en te ondersteunen tijdens het hijsen, waardoor de druk gelijkmatig wordt verdeeld en schade aan de last wordt voorkomen.
Hijshaken en hijsoogbouten: Deze worden gebruikt om de last op te tillen en veilig te bevestigen aan hijsapparatuur, en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten voor diverse toepassingen.
Hijskabels en touwen: Deze worden gebruikt als dragende elementen voor het hijsen van lasten en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en diktes, afhankelijk van de vereisten van de hijsoperatie.
Veiligheidsvoorzieningen: Dit omvat verschillende accessoires zoals noodstopknoppen, overbelastingsbeveiligingen, en automatische remmen die zijn ontworpen om de veiligheid van het hijsproces te waarborgen en ongevallen te voorkomen.
Het gebruik van hoogwaardige hijsaccessoires is van vitaal belang voor een veilige en efficiënte uitvoering van hijsoperaties. Het is belangrijk om de juiste accessoires te kiezen op basis van de specifieke eisen van de hijsklus en om alle relevante veiligheidsvoorschriften en -procedures nauwgezet te volgen. Met de juiste hijsaccessoires kunnen zware lasten veilig en probleemloos worden getild, wat bijdraagt aan een succesvolle uitvoering van diverse werkzaamheden.
 
 
 
 

 
 

Tonen als Lijst Foto-tabel

Artikelen 1-16 van 28

Van hoog naar laag sorteren
 1. Harpsluiting met borstbout -4,75 ton
  Your price:
 2. Grade 100 1,0 TON
  Your price:
 3. Grade 100 2,0 TON
  Your price:
 4. Grade 100 3,0 TON
  Your price:
 5. Grade 100 5,0 TON
  Your price:
 6. Grade 80 - Gaffelhaak met klep- 2 ton
  Your price:
 7. Grade 80 - Gaffelhaak met klep- 3,15 ton
  Your price:
 8. Grade 80 - Ooghaak met klep -1,12 ton
  Your price:
 9. Grade 80 - Ooghaak met klep -2 ton
  Your price:
 10. Grade 80 - Ooghaak met klep -3,15 ton
  Your price:
 11. Veiligheids wartelhaken met grip - Onbelast wartelen - 2 to
  Your price:
 12. Grade 80 - Veiligheids wartelhaken met grip - Onbelast wartelen - 5,3
  Your price:
 13. Grade 80 - Veiligheids wartelhaken met grip - Onbelast wartelen - 3,15
  Your price:
 14. Grade 80 - Veiligheids wartelhaken - Onbelast wartelen - 12,5 ton
  Your price:
 15. Grade 80 - Voorloper 8 mm x 1meter - Veiligheidshaak
  Your price:
 16. Grade 80 – 2-sprong 8 mm x 2 meter - Veiligheidshaak - WLL gebaseerd
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
Pagina
per pagina