Assortiment

Platen-/Balkklemmen

Platen- en balkklemmen zijn speciaal ontworpen hijsaccessoires die worden gebruikt om platen, balken en andere langwerpige of vlakke voorwerpen veilig en stevig te bevestigen tijdens hijsoperaties. Deze klemmen bieden een betrouwbare grip en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de belasting, waardoor het risico op schade aan de last en letsel aan personeel wordt geminimaliseerd.

Belangrijke kenmerken van platen- en balkklemmen zijn onder meer:

Veilige Bevestiging: Platen- en balkklemmen zijn ontworpen om stevig vast te grijpen op platte of balkvormige objecten, waardoor een veilige bevestiging wordt gegarandeerd tijdens het hijsen. Dit voorkomt dat de last verschuift of valt tijdens het hijsproces.
Diverse Ontwerpen: Deze klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en formaten om te voldoen aan verschillende hijsbehoeften. Er zijn klemmen beschikbaar voor het hijsen van platen, balken, buizen, profielen en andere soorten materialen.
Eenvoudig in Gebruik: Platen- en balkklemmen zijn gemakkelijk te bevestigen en los te maken, waardoor ze snel en efficiënt kunnen worden gebruikt in hijsoperaties. Ze zijn vaak voorzien van snelspanmechanismen of draaiende onderdelen voor een eenvoudige bediening.
Veiligheidsvoorzieningen: Moderne platen- en balkklemmen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals vergrendelingsmechanismen en anti-slipoppervlakken om te voorkomen dat de last onbedoeld losraakt tijdens het hijsen.
Robuuste Constructie: Deze klemmen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals staal of legeringen, waardoor ze bestand zijn tegen zware belastingen en langdurig gebruik in veeleisende werkomgevingen.
Platen- en balkklemmen zijn onmisbare hijsaccessoires in industrieën zoals constructie, staalbouw, scheepsbouw en meer. Door een betrouwbare en veilige bevestiging te bieden, dragen ze bij aan het succesvol uitvoeren van hijsoperaties en het waarborgen van de veiligheid van personeel en materieel. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen platen- en balkklemmen vele jaren dienen als essentiële hijsmiddelen voor diverse toepassingen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Balkklem - 3 ton
  Your price:
 2. Universeel plaatklem - 0,5 ton
  Your price:
 3. Universeel plaatklem - 1 ton
  Your price:
 4. Universeel plaatklem - 2 ton
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina