Assortiment

Gas & Droogijs

Voor iedere gasgebruiker is een geschikt gas te vinden bij Claerbout Metaalwaren. Ons assortiment bevat een ruim aanbod aan gassen en gascilinders. Door de uiteenlopende toepassingen heeft iedere gebruiker andere wensen. Weet u niet precies welk gas u nodig heeft? Of wilt u meer weten over de gassen en service van Claerbout Metaalwaren? Wij staan u graag te woord over de leveringsvormen, verkrijgbaarheid en meer.

Westfalen gas

Claerbout Metaalwaren verzorgt de opslag en distributie voor Westfalen BVBA, met als moederbedrijf Westfalen AG. Ondertussen is Westfalen BVBA uitgegroeid tot één van de toonaangevende gasfabrikanten in België.Droogijs

Bij Claerbout is droogijs altijd voorradig. Droogijs is de gestolde vorm van koolstofdioxide dat wordt samengeperst tot fijne ijsstaafjes of pellets. De staafjes droogijs nemen een temperatuur van -78°C aan en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals industriële reiniging, industriële koeling, koeling van voedingswaren, labo-onderzoek en medicijntransport. Droogijs, ook wel rookijs genoemd, wordt ook vaak gebruikt voor rookeffecten op evenementen en feesten. Droogijs kan gedurende minimum 48u bewaren.
Bestellen of meer info: gas@claerbout.be of 051 725 726

De staafjes droogijs nemen een temperatuur van -78°C aan