Assortiment

Buizensnijders

Buizensnijders zijn essentiële gereedschappen voor loodgieters en andere professionals die werken met buizen van metaal of kunststof. Ze bieden een efficiënte en nauwkeurige manier om buizen op maat te snijden voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele veelgebruikte typen buizensnijders:

Handbediende Buizensnijders: Deze buizensnijders hebben een handgreep en een roterend snijwiel dat met de hand wordt aangedreven. Ze zijn compact en draagbaar, ideaal voor gebruik op locaties met beperkte ruimte.
Ratelbuizensnijders: Deze buizensnijders hebben een ratelmechanisme dat het snijden vergemakkelijkt door de gebruiker in staat te stellen om geleidelijk aan de buis te snijden zonder de snijdiepte aan te passen.
Buizensnijders voor Kunststof: Speciale buizensnijders ontworpen voor het nauwkeurig snijden van kunststofbuizen zoals PVC, PEX en CPVC. Ze hebben meestal een scherp mes dat moeiteloos door het materiaal snijdt zonder de buis te vervormen.
Buis- en Slangensnijders: Deze buizensnijders zijn ontworpen om flexibele slangen en buizen te snijden, zoals rubberen of siliconen slangen, met een scherp mes dat het materiaal netjes snijdt zonder scheuren of rafelen.
Elektrische Buizensnijders: Krachtige elektrische gereedschappen die het snijproces automatiseren en versnellen, waardoor grote hoeveelheden buizen snel en efficiënt kunnen worden gesneden.
Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een buizensnijder zijn onder meer het materiaal en de diameter van de buis die moet worden gesneden, evenals de gewenste nauwkeurigheid en efficiëntie van het snijproces. Het is belangrijk om de juiste buizensnijder te kiezen voor de specifieke toepassing en om alle relevante veiligheidsvoorschriften te volgen tijdens het gebruik ervan. Met de juiste buizensnijder kunnen loodgieters snel en nauwkeurig buizen op maat snijden voor verschillende installaties en reparaties.

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. BUISSNIJDER METAAL 3-30MM IR172000
  Your price:
 2. BUISSNIJDER METAAL 3-35MM IR172001
  Your price:
 3. BUISSNIJDER METAAL 3-45MM IR172003
  Your price:
 4. BUISSNIJDER METAAL 6-67MM IR172005
  Your price:
 5. VERVANG SNIJWIELTJE 20X5 V/KOPER/ALU/STAAL IR172010
  Your price:
 6. VERVANG SNIJWIELTJE 20X6,2 KOPER/ALU/STAAL IR172011
  Your price:
 7. VERVANG SNIJWIELTJE 26X6,2 VOOR PLASTIEKIR172013
  Your price:
 8. VERVANG SNIJWIELTJE 20X5 VOOR KOPER/ALUIR172014
  Your price:
 9. VERVANG SNIJWIELTJE 20X6,2 VOOR KOPER/ALU IR172015
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina