Assortiment

Gereedschap loodgieters

Loodgietersgereedschap vormt de basisuitrusting voor elke loodgieter en biedt de nodige middelen om diverse taken uit te voeren, variërend van het repareren van lekkende leidingen tot het installeren van sanitair. Hier zijn enkele van de meest gebruikte gereedschappen:

Waterpomptang: Een verstelbare tang die gebruikt wordt voor het vastgrijpen en draaien van pijpen en fittingen met verschillende diameters.
Bahco sleutel: Een verstelbare moersleutel met een brede bek, ideaal voor het vastdraaien of losdraaien van grote moeren en bouten.
Buizensnijder: Een gereedschap dat wordt gebruikt om buizen van metaal of kunststof op maat te snijden, met behulp van een roterend snijwiel.
Ontstoppingsveer: Een flexibele veer die wordt gebruikt om verstopte afvoerleidingen te ontstoppen door de verstopping los te maken.
Pijpsnijder: Een handgereedschap dat wordt gebruikt om metalen buizen op maat te snijden, met behulp van een draaiend snijwiel.
Waterpas: Een instrument dat wordt gebruikt om te controleren of een oppervlak waterpas is, zoals bij het installeren van leidingen of afvoerbuizen.
Schroevendraaiers: Verschillende maten en types schroevendraaiers zijn nodig voor het vastdraaien of losdraaien van schroeven in diverse installaties.
Tangenset: Een set van diverse tangen, waaronder kniptangen, combinatietangen en punttangen, voor het grijpen, buigen en knippen van draden, pijpen en ander materiaal.
Afvoersleutel: Een speciaal gereedschap om afvoerpluggen of -sifons te verwijderen voor onderhoud of reparatie van afvoerleidingen.
Fittingborstel: Een borstel gebruikt voor het reinigen van de binnenkant van fittingen en buizen voorafgaand aan solderen of lijmen.
Met deze basisgereedschappen kunnen loodgieters een breed scala aan taken uitvoeren, van kleine reparaties tot volledige installaties. Het is belangrijk om hoogwaardige gereedschappen te gebruiken en ze regelmatig te onderhouden voor optimale prestaties en veiligheid tijdens het werk.

Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. BUISSNIJDER METAAL 3-30MM IR172000
  Your price:
 2. BUISSNIJDER METAAL 3-35MM IR172001
  Your price:
 3. BUISSNIJDER METAAL 3-45MM IR172003
  Your price:
 4. BUISSNIJDER METAAL 6-67MM IR172005
  Your price:
 5. VERVANG SNIJWIELTJE 20X5 V/KOPER/ALU/STAAL IR172010
  Your price:
 6. VERVANG SNIJWIELTJE 20X6,2 KOPER/ALU/STAAL IR172011
  Your price:
 7. VERVANG SNIJWIELTJE 26X6,2 VOOR PLASTIEKIR172013
  Your price:
 8. VERVANG SNIJWIELTJE 20X5 VOOR KOPER/ALUIR172014
  Your price:
 9. VERVANG SNIJWIELTJE 20X6,2 VOOR KOPER/ALU IR172015
  Your price:
 10. PIJPSLEUTEL CHEATER
  Your price:
 11. VERSTELBARE ALUMINIUM PIJPSLEUTEL
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina