Assortiment

Werfkasten

Metaalwaren Claerbout biedt hoogwaardige werfkasten die zijn ontworpen om tijdelijke stroomvoorziening te bieden op bouwplaatsen, evenementenlocaties en andere tijdelijke installaties. Onze bouwkasten zijn van robuuste kwaliteit en bieden een veilige en betrouwbare stroomvoorziening, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Of je nu een werfkast nodig hebt voor een nieuwbouwproject, renovatieproject of evenement, wij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften. Onze werfkasten zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, inclusief verschillende stopcontacten, zekeringen en beveiligingsmaatregelen, zodat je de stroomvoorziening kunt aanpassen aan de eisen van jouw project.

Daarnaast bieden we mobiele werfkasten die gemakkelijk te verplaatsen zijn, evenals kasten met extra functies zoals verlichting, watertoevoer en afvalinzameling, voor een volledig uitgeruste bouwplaats.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor hoogwaardige werfkasten die voldoen aan de strengste normen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Ontdek ons assortiment vandaag nog en zorg voor een efficiënte en betrouwbare stroomvoorziening op jouw bouwplaats.

Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gegalvaniseerde voet voor tellerkast
  Your price:
 2. Buggy outdoor rubber 32A 3x400V+N
  Your price:
 3. Buggy outdoor rubber 32A 3x230V of 3x400V+N
  Your price:
 4. Master outdoor rubber 63A 3x400V+N
  Your price:
 5. Tellerkast polyester 32A 3x230V of 3x400V+N
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina