Assortiment

Elektriciteitskasten & toebehoren

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment elektriciteitskasten en toebehoren voor diverse toepassingen. Onze elektriciteitskasten, ook wel bekend als schakelkasten of meterkasten, bieden een veilige en georganiseerde oplossing voor het beheren van elektrische bedrading en apparatuur.

Onze kasten zijn vervaardigd van duurzame materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw project. Of je nu een kleine residentiële installatie of een grote industriële toepassing hebt, wij hebben de juiste elektriciteitskast voor jou.

Daarnaast bieden we een scala aan toebehoren en installatiematerialen, waaronder montagerails, afdekplaten, verdeelblokken en meer, om je te helpen bij het voltooien van je elektrische installatie met gemak en precisie.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor hoogwaardige elektriciteitskasten en toebehoren die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. Ontdek ons assortiment vandaag nog en zet de eerste stap naar een georganiseerde en efficiënte elektrische installatie.

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. VERDEELKAST SPARTAN 16A
    Your price:
  2. VERDEELKAST NERO 16A
    Your price:
  3. VERDEELKAST TITAN 32A
    Your price:
  4. VERDEELKAST GIGANT 63A