Assortiment

Boor- & Schroefkoppen

Welkom bij onze uitgebreide collectie accessoires voor tappen & snijtekens, waar precisie en betrouwbaarheid samenkomen om uw draad- en snijwerkzaamheden te optimaliseren. Of u nu een professionele machinist bent, een monteur of een enthousiaste hobbyist, wij bieden een breed scala aan accessoires die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen bij het tappen, snijden en markeren.

Onze accessoires voor tappen & snijtekens omvatten alles van tapkrukken en snijolie tot centerponsen en schroefdraadmetingen, waardoor u de flexibiliteit heeft om verschillende materialen met gemak en precisie te bewerken. Met topkwaliteit merken en geavanceerde ontwerpen bieden wij accessoires die helpen bij het maximaliseren van de efficiëntie, nauwkeurigheid en duurzaamheid van uw tappen en snijgereedschap.

Of u nu werkt met metalen, kunststoffen of andere materialen, onze accessoires zijn ontworpen om optimale resultaten te leveren, zoals het minimaliseren van slijtage, het verbeteren van de grip en het verlengen van de levensduur van uw gereedschap.

Blader door ons assortiment en ontdek een scala aan accessoires die uw draad- en snijwerkzaamheden verbeteren. Met snelle verzending en uitstekende klantenservice staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte accessoires voor uw specifieke behoeften. Optimaliseer uw werkruimte en prestaties met onze hoogwaardige accessoires voor tappen & snijtekens.

Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. SHOCKWAVE HAAKSE KOP + 38-DELIGESHOCKWAVE SET 4932471274 + 4932492009
  Your price:
 2. Haakse schroefkop OSD 2
  Your price:
 3. SHOCKWAVE KNUCKLE (1 st)
  Your price:
 4. SHOCKWAVE CD RECHTE HOEK
  Your price:
 5. Boorhouder BF-TI 13
  Your price:
 6. DOPSLEUTEL ADAP AD-1/2  FF
  Your price:
 7. Snelspanboorkop KC 13-1/2-K-FFP
  Your price:
 8. Dieptestop DC UNI FF
  Your price:
 9. Keyed chuck CC-16 FFP
  Your price:
 10. TANDK.BOORH.1.5-13MM.1/2
  Your price:
 11. SNELSP.BOORH.1.5-16MM.5/8
  Your price:
 12. AUT.BOORKOP 13MM 1/2
  Your price:
 13. SNELSP.BOORH.1-10MM.1/4-6KNT.
  Your price:
 14. AUT. BOORKOP AUTO-LOCK (1.5-13MM)
  Your price:
 15. Heavy duty snelspanboorkop met sds
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina