Leveren en plaatsen SOLAR LED POINTERS

Claerbout Signalisatie heeft van de Stad Wervik de opdracht gegund gekregen voor het leveren en plaatsen van onze SOLAR LED POINTERS. Deze onderhoudsvrije SOLAR LED POINTERS hebben we op 24 verschillende locaties op het grondgebied van Werik en Geluwe geplaatst. Dit werk kadert in een groter geheel van veiligheid aan oversteekplaatsen en gevoelige punten waar er nood was aan signalisatie ook wanneer het donker is. Zeker in deze korte winterdagen wanneer schoolgaande jeugd aan donkere oversteekplaatsen steeds gevaar loopt voor een aanrijding.

Met deze SOLAR LED POINTERS zijn deze oversteekplaatsen duidelijk meer zichtbaar wanneer het s’avonds licht donker wordt en deze automatisch inschakelen en beginnen te knipperen. De geplaatyste toestellen zijn dubbelzijdig en hebben duidelijke witte led’s. 2 uur opladen is gelijk aan 120 u werking in het donker.

Deze led pointers zijn laag om in te bouwen en zijn onderhoudsvriendelijk. Bij eventueel toch een batterij defect kan dit toch nog vervangen worden en moet je geen volledig nieuw toestel plaatsen. Ze hebben een fysieke drukweerstand van 350kN.

Voor meer informatie, of hebt u ook een project dat u zou willen uitwerken dan staan wij bij Claerbout Straatmeubilair & Signalisatie steeds klaar om u van dienst te zijn.
Neem contact op via hans@claerbout.be