Assortiment

Kits valbeveiliging

Metaalwaren Claerbout biedt complete valbeveiligingskits die alles bevatten wat je nodig hebt voor veilig werken op hoogte, verpakt in één handige set. Onze kits zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van werknemers die blootgesteld zijn aan valgevaarlijke situaties op verhoogde werkplekken zoals daken, steigers, masten en meer.

Elke valbeveiligingskit bevat essentiële componenten zoals harnassen, veiligheidstouwen, karabiners, ankerpunten, en andere benodigdheden, allemaal ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Deze kits bieden werknemers de nodige bescherming en gemoedsrust tijdens werkzaamheden op hoogte, en verminderen het risico op letsel door vallen aanzienlijk.

Bij Metaalwaren Claerbout begrijpen we het belang van gemak en efficiëntie bij valbeveiliging. Daarom bieden we complete kits van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en certificeringen.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor complete valbeveiligingskits die bijdragen aan een veilige werkomgeving op hoogte. Ontdek ons assortiment vandaag nog en zorg voor optimale veiligheid voor jouw team.
 
 

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Secur-Set 1 set stellingswerker
    Your price:
  2. Secur-Set 2 set dakdekker
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina