Assortiment

Karabiners

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment veilige karabiners die essentieel zijn voor betrouwbare valbeveiliging tijdens werkzaamheden op hoogte. Onze karabiners zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bieden werknemers de nodige bescherming en gemoedsrust tijdens werkzaamheden op verhoogde werkplekken.

Of het nu gaat om werken op daken, steigers, masten of andere verhoogde constructies, onze karabiners bieden de benodigde stevigheid en betrouwbaarheid om veilig te kunnen werken op hoogte. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden waarmee werknemers te maken kunnen krijgen.

Bij Metaalwaren Claerbout begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid bij karabiners voor valbeveiliging. Daarom bieden we alleen karabiners van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en certificeringen.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor veilige karabiners die bijdragen aan een veilige werkomgeving op hoogte. Ontdek ons assortiment vandaag nog en zorg voor optimale veiligheid voor jouw team.

Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. OVALE VERGRENDELBARE KARABINER OK
  Your price:
 2. OVALE VERGRENDELBARE KARABINER  OK
  Your price:
 3. Am D TRIACT-LOCK
  Your price:
 4. WILLIAM SCREW-LOCK
  Your price:
 5. WILLIAM TRIACT-LOCK
  Your price:
 6. OMNI SCREW-LOCK
  Your price:
 7. HALFRONDE VERGRENDELBARE KARABINER OMNI
  Your price:
 8. MGO110 CONNECTOR AUT.VERGRENDELING 110MM
  Your price:
 9. MGO OPEN 60 60 mm
  Your price:
 10. P15 STALEN SNELSCHAKEL OVAAL
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina