Assortiment

Automatische valstop

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment efficiënte automatische valstopsystemen die cruciaal zijn voor veilige valbeveiliging tijdens werkzaamheden op hoogte. Onze automatische valstopsystemen zijn ontworpen om werknemers te beschermen tegen valgevaarlijke situaties op verhoogde werkplekken zoals daken, steigers, masten en meer.

Deze systemen worden geactiveerd zodra een val wordt gedetecteerd, en zorgen voor een onmiddellijke stop om de valafstand te minimaliseren en letsel te voorkomen. Ze bieden werknemers de nodige bescherming en gemoedsrust tijdens werkzaamheden op hoogte, zelfs in situaties waarin handmatige ingrepen niet mogelijk zijn.

Bij Metaalwaren Claerbout begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid bij automatische valstopsystemen voor valbeveiliging. Daarom bieden we alleen systemen van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en certificeringen.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor efficiënte automatische valstopsystemen die bijdragen aan een veilige werkomgeving op hoogte. Ontdek ons assortiment vandaag nog en zorg voor optimale veiligheid voor jouw team.

Tonen als Lijst Foto-tabel

1 item

Van hoog naar laag sorteren
  1. MEDBLOC 6M MET POLYESTER BAND 25MM + 1AM016 HORIZONTAAL GEBRUIK ZWART
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina