Assortiment

Afdaalapparaten

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment betrouwbare afdaalapparaten die essentieel zijn voor veilige valbeveiliging tijdens werkzaamheden op hoogte. Onze afdaalapparaten zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bieden werknemers de nodige bescherming en gemoedsrust tijdens werkzaamheden op verhoogde werkplekken.

Of het nu gaat om werken op daken, steigers, masten of andere verhoogde constructies, onze afdaalapparaten bieden de benodigde stevigheid en betrouwbaarheid om veilig te kunnen werken op hoogte. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden waarmee werknemers te maken kunnen krijgen.

Bij Metaalwaren Claerbout begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid bij afdaalapparaten voor valbeveiliging. Daarom bieden we alleen afdaalapparaten van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en certificeringen.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor betrouwbare afdaalapparaten die bijdragen aan een veilige werkomgeving op hoogte. Ontdek ons assortiment vandaag nog en zorg voor optimale veiligheid voor jouw team.

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. FIXE
  PETZL FIXE
  Your price:
 2. KATROL RESCUE
  Your price:
 3. ANTITORSIE SCHAKEL L SWIVEL L
  Your price:
 4. RUGTAS (45l - GEEL) TRANSPORT
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina