Assortiment

Veiligheidslaarzen

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige veiligheidslaarzen die zorgen voor optimale bescherming op de werkvloer. Onze veiligheidslaarzen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn ontworpen om te beschermen tegen impact, penetratie, chemicaliën en andere risico's op de werkvloer.

Of je nu werkt in de bouw, industrie, logistiek, landbouw of een andere sector, onze veiligheidslaarzen bieden de bescherming en het comfort dat je nodig hebt. Ze zijn voorzien van antislipzolen, verstevigde neuzen en schachten, en waterdichte materialen, voor optimale veiligheid en comfort gedurende de hele werkdag.

Daarnaast zijn onze veiligheidslaarzen verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat je altijd een paar kunt vinden dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren en werkomgeving.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor hoogwaardige veiligheidslaarzen die bijdragen aan een veilige, comfortabele en productieve werkomgeving. Ontdek ons assortiment vandaag nog en voorzie jezelf van de beste laarzen voor jouw werkomgeving.

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S340
  Your price:
 2. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S341
  Your price:
 3. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S342
  Your price:
 4. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S343
  Your price:
 5. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S344
  Your price:
 6. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S345
  Your price:
 7. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S346
  Your price:
 8. VEILIGHEIDSLAARS HERACLES S347
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina