Assortiment

Maskers

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment veilige ademhalingsmaskers die cruciaal zijn voor het beschermen van de ademhalingswegen tegen stof, dampen en andere deeltjes op de werkvloer. Onze ademhalingsmaskers, ook wel gezichtsmaskers genoemd, zijn ontworpen met het oog op maximale bescherming en comfort, zodat werknemers met vertrouwen kunnen werken, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Onze ademhalingsmaskers zijn voorzien van hoogwaardige filters die bescherming bieden tegen verschillende soorten deeltjes, waaronder stof, dampen, nevels en fijne deeltjes. Ze zijn ontworpen om comfortabel te dragen en zijn verstelbaar voor een optimale pasvorm.

Daarnaast voldoen al onze ademhalingsmaskers aan strenge veiligheidsnormen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende beschermingsniveaus en stijlen, zodat je altijd een masker kunt vinden dat past bij jouw werkomgeving en persoonlijke voorkeuren.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor hoogwaardige ademhalingsmaskers die bijdragen aan een veilige en productieve werkomgeving. Ontdek ons assortiment vandaag nog en bescherm je ademhaling op de werkvloer.

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. SUNDSTROM HALF MASK PREMIUM PAC SR 100H05-0002
    Your price:
  2. SUNDSTROM HALF-MASK PREMIUM PLUS PACKSR100 M/L  H05-0003
    Your price:
  3. SONDSTROM HALF MASK BASIC PAC SR 900 MH05-0004
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina