Assortiment

Gelaatsbeschermers

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment effectieve gelaatsbeschermers die cruciaal zijn voor het beschermen van het gezicht tegen spatten, stof en andere gevaren op de werkvloer. Onze gelaatsbeschermers, ook wel gezichtsschermen genoemd, zijn ontworpen met het oog op maximale veiligheid en comfort, zodat werknemers met vertrouwen kunnen werken, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Onze gelaatsbeschermers zijn voorzien van heldere, krasbestendige lenzen die een duidelijk zicht bieden en bescherming bieden tegen spatten, stof, vonken en andere gevaren. Ze zijn ontworpen om comfortabel te dragen en zijn verstelbaar voor een optimale pasvorm.

Daarnaast voldoen al onze gelaatsbeschermers aan strenge veiligheidsnormen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat je altijd een bescherming kunt vinden die past bij jouw werkomgeving en persoonlijke voorkeuren.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor hoogwaardige gelaatsbeschermers die bijdragen aan een veilige en productieve werkomgeving. Ontdek ons assortiment vandaag nog en bescherm je gezicht op de werkvloer.

Tonen als Lijst Foto-tabel

1 item

Van hoog naar laag sorteren
  1. HOUTHAKKERSHELM COMPLEET IR 341034
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina