Retourbeleid

 

1. HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om onze service te verbeteren mag U altijd vrijblijvend een reden van annulering of retour meegeven. Wij denken altijd graag mee over een betere persoonlijke oplossing. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

2. KOSTEN

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten vindt u terug op onze informatiepagina omtrent verzending. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De retourkosten worden nooit terugbetaald. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening die gebruikt werd bij de aankoop.

3. HEIRKRACHT

Staking, oorlog, lock-out, vorst, sneeuw, regenperiode en andere die oorzaak zouden zijn van werkonderbreking, worden als heirkracht beschouwd en geven aanleiding tot verlenging van de voorziene overeengekomen uitvoeringstermijn. Zij geven echter de koper niet het recht zijn overeenkomst te vernietigen.

4. WERKWIJZE

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ordercollect@claerbout.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

 

Een standaard modelformulier voor herroeping vind u hier
Bij twijfel of voor meer informatie, kan je ons altijd telefonisch of via mail bereiken.