MAKITA

PLAATSCHAAR 3,2mm

Art. NR
MAKJS3201J
Art. NR
MAKJS3201J
Your price:

Waarom kiezen voor Claerbout?

  • 14 dagen bedenktijd, retour via onze winkel
  • Thuislevering & afhalen in de winkel mogelijk
  • Leveringsdienst
  • Eigen hersteldienst
Delen

Beschrijving

In vergelijking met knabbelscharen bieden plaatscharen een hogere snijsnelheid, een langere standtijd en een schonere werkomgeving doordat de messen niet gesmeerd dienen te worden en er geen spanen worden gevormd.
De schaarmessen zijn langs vier zijden te gebruiken, voor een totale standtijd van ca. 2000m.
Krachtige plaatschaar voor het snel uitsnijden van rechte en gebogen vormen in vlakke staalplaat tot 3.2mm dikte.
Het vonk- en terugslagvrije snijprocédé is ideaal voor werkzaamheden in situaties waar slijpen niet toegelaten is omwille van verkleuring van de plaat, wegens brandgevaar of risico voor persoonlijk letsel.
Geïntegreerde meetsleuf voor een snelle en eenvoudige controle van de plaatdikte, waardoor schade door overbelasting van de snijkop wordt vermeden.
Comfortabele handgreep met softgrip bekleding, voorzien van gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers.
Geluidsarme werking dank zij de geoptimaliseerde stroming van de motorkoellucht.
Bijzonder robuuste aandrijfmechaniek met zwaar uitgevoerde excentriek en drijfstang, volledig gemonteerd op naaldlagers.
Uitwendig toegankelijke koolborstels, herslijpbare matrijs en eenvoudig uitwisselbare stempel voor een probleemloos onderhoud.
Robuuste constructie met buisvormige motorbehuizing voor extra rigiditeit.
Geleverd in een MAKPAC, een stevige stapelbare opbergkoffer in ABS met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden.

Technische info

Meer informatie
Art. NR MAKJS3201J
Merk MAKITA