Webshop

Vanaf nu kan je hier ook terecht om online aankopen te doen. Onze webshop is op maat gemaakt om jou de beste winkelervaring te bezorgen. Goederen worden tot jou geleverd of je kan ze gratis komen afhalen in de zaak. Wegens groot volume en gewicht zullen sommige artikelen niet verstuurd kunnen worden. Hiervoor kan je een prijsopgave aanvragen.
Dit gaat meestal over draadproducten.


Interesse of meer vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren via weborder@claerbout.be

 
 
 
 

Werkkledij

Je kan op onze webshop de ideale werkkledij voor jou vinden. Van knielend tot staand werk, van warm tot koud weer. We verkopen enkel merken met de beste kwaliteit. Daarboven doen we ook regelmatig nooit geziene acties. Dus werken is stijl kan vanaf nu met ons gamma werkkledij. Klik HIER om naar de kledijafdeling van onze webshop te gaan.

 

Machines en Gereedschappen

Wie machines zegt, zegt Claerbout. Wij werken samen met topmachines van gerenomeerde merken. Indien er toch een probleem is, hebben wij ook een hersteldienst in onze zaak ter beschikking. Klik HIER om naar de machine afdeling van onze webshop te gaan. Alleen de beste handgereedschap artikelen zijn bij ons beschikbaar. Klik HIER om naar de gereedschappen afdeling van onze webshop te gaan.