MAKITA

MULTIFUNCTIONELE POWERTOOL

Art. NR
MAKTM3010CX3J
Art. NR
MAKTM3010CX3J
Your price:

Waarom kiezen voor Claerbout?

  • 14 dagen bedenktijd, retour via onze winkel
  • Thuislevering & afhalen in de winkel mogelijk
  • Leveringsdienst
  • Eigen hersteldienst
Delen

Beschrijving

Multifunctioneel oscillerend gereedschap, ideaal als probleemoplosser bij diverse bouw- en installatiewerkzaamheden.
Een uitgebreid assortiment aan accessoires voor zagen, snijden, schrapen en schuren maakt de machine geschikt voor de meest uiteenlopende bewerkingen in diverse materialen zoals hout, kunststof, metalen buizen en profielen, isolatiematerialen etc.
De oscillerende werking maakt zeer nauwkeurige en zuivere sneden mogelijk zonder terugslagrisico, en is met name ideaal voor invalwerk en voor het gelijk afzagen van uitsteeksels.
Krachtige 320W motor met variabele snelheid zorgt voor efficiënt werken met en een aan elk materiaal aangepaste snelheid.
Elektronica controleert de soft start en houdt het gekozen toerental constant onder belasting.
Uitzonderlijk slank en ergonomisch gevormd machinehuis met een diameter van slechts 59mm voor een optimaal gebruikscomfort.
Het inzetgereedschap kan in 12 verschillende posities op de spindel gemonteerd worden voor een aangepaste werkhouding in diverse situaties, in het bijzonder bij invalzaagwerk op moeilijk bereikbare plaatsen.
De spindel is voorzien van een opname voor OIS gereedschap; met behulp van de bijgeleverde adapter kunnen ook andere types van accessoires gebruikt worden.
Geleverd in een stevige, stapelbare opbergkoffer in ABS, met zes verschillende segment- en invalzaagbladen, een schraapmes, een schuurzool en enkele vellen schuurpapier in verschillende korrels.
Bij gebruik van de driehoekige schuurzool staat de bijgeleverde set voor stofafzuiging garant voor zuiver en efficiënt schuren.
Handig en betrouwbaar snelspansysteem met hendel voor een werktuigloze wissel van de accessoires.

Technische info

Meer informatie
Art. NR MAKTM3010CX3J
Merk MAKITA