MAKITA

LAMELLENFREESMACHINE 18V

Art. NR
MAKDPJ180ZJ
Art. NR
MAKDPJ180ZJ
Your price:

Waarom kiezen voor Claerbout?

  • 14 dagen bedenktijd, retour via onze winkel
  • Thuislevering & afhalen in de winkel mogelijk
  • Leveringsdienst
  • Eigen hersteldienst
Delen

Beschrijving

Freesmachine op accu voor het plaatsen van "koekjes", ideaal voor het snel en eenvoudig vervaardigen van onzichtbaar bevestigde hoek- T- en verstekverbindingen.
Haakse aanslagplaat met tandheugelverstelling voor een snelle en precieze aanpassing aan de materiaaldikte bij verbindingen met ongelijke diktes.
Groef standaard op 10mm afstand tot zool en aanslagplaat maakt elke instelling overbodig voor de meest courante materiaaldiktes (18-22mm).
Kantelbare voetplaat met handige vergrendelingshendel en automatische stops op 0°, 45° en 90°.
Soepele en precieze duikbeweging op twee spelingsvrije kolommen.
Revolver diepte-instelling met 6 preselecties voor een snelle afstelling volgens alle bestaande maten van lamellen en beslag.
Duidelijke en in alle machineposities zichtbare aanduiding van het inkepingsmiddelpunt voor een juiste uitlijning van de lamellen.
Zeer efficiënte stofafzuiging in de geïntegreerde stofzak door de eigen turbulentie van het zaagblad; dank zij de draaibare aansluitmof kan bij seriewerk ook een stofzuiger aangesloten worden zonder de bewegingsvrijheid te hinderen.
Geleverd in een MAKPAC, een stevige stapelbare opbergkoffer in ABS met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden.
Wordt geleverd zonder batterijen noch lader. Zo kan u op een prijsbewuste wijze uw Makita machinepark uitbreiden.

Technische info

Meer informatie
Art. NR MAKDPJ180ZJ
techniek (accu, batterij) Li-ion
Merk MAKITA