Assortiment

Mobiele bordestrappen

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment aan veilige en flexibele mobiele bordestrappen, ontworpen voor toegang tot verhoogde werkgebieden in diverse omgevingen. Of je nu werkt in een magazijn, op een bouwplaats, of in een industrieel complex, onze mobiele bordestrappen bieden de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Onze mobiele bordestrappen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van stevige constructies die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te kunnen worden verplaatst naar verschillende locaties, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op verschillende werkplekken.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze mobiele bordestrappen aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik.

Ontdek ons assortiment aan veilige en flexibele mobiele bordestrappen bij Metaalwaren Claerbout en verbeter de toegang tot verhoogde werkgebieden op een efficiënte en veilige manier.

Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. MOBIELE BORDESTRAP 4 TREDEN 1MX1.15M
  Your price:
 2. MOBIELE BORDESTRAP 5 TREDEN 1.25MX1.27M
  Your price:
 3. MOBIELE BORDESTRAP 6 TREDEN 1.50MX1.40M
  Your price:
 4. MOBIELE BORDESTRAP 7 TREDEN 1.75MX1.53M
  Your price:
 5. MOBIELE BORDESTRAP 8 TREDEN 2.00MX1.66M
  Your price:
 6. MOBIELE BORDESTRAP 10 TREDEN 2.50MX1.88M
  Your price:
 7. MOBIELE BORDESTRAP 12 TREDEN 3.00MX2.16M
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina