Assortiment

Dubbele trapladder

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment aan veilige en stabiele dubbele trapladders, ideaal voor efficiënt werken op hoogte. Of je nu een professional bent die werkt op bouwplaatsen of een doe-het-zelver die klusjes in huis uitvoert, onze dubbele trapladders bieden de perfecte oplossing voor diverse taken.

Onze dubbele trapladders zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van stevige constructies die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Ze hebben twee zijden met treden, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik door meerdere personen tegelijkertijd of voor taken waarbij regelmatig op en neer moet worden gelopen.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze dubbele trapladders aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik.

Ontdek ons assortiment aan veilige en stabiele dubbele trapladders bij Metaalwaren Claerbout en voltooi jouw klussen op hoogte met gemak en vertrouwen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dubbele trapladder / 2 x 2 treden
  Your price:
 2. Dubbele trapladder / 2 x 3 treden
  Your price:
 3. Dubbele trapladder / 2 x 4 treden
  Your price:
 4. Dubbele trapladder / 2 x 5 treden
  Your price:
 5. Dubbele trapladder / 2 x 6 treden
  Your price:
 6. Dubbele trapladder / 2 x 8 treden
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina