Assortiment

Werkbruggen

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment veilige en duurzame werkbruggen, speciaal ontworpen voor efficiënte werkzaamheden op hoogte in de bouwsector. Of je nu werkt aan constructieprojecten, renovaties uitvoert, of onderhoudswerkzaamheden verricht, onze werkbruggen bieden de perfecte oplossing voor een veilige en efficiënte werkomgeving op hoogte.

Onze werkbruggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van stevige constructies die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te worden gemonteerd op verschillende soorten steigers en kunnen worden aangepast aan verschillende hoogtes en configuraties.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze werkbruggen aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de eisen van professionele vakmensen.

Ontdek ons assortiment aan veilige en duurzame werkbruggen bij Metaalwaren Claerbout en creëer een veilige werkomgeving op hoogte voor jouw bouw- en onderhoudsprojecten.

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Werkbrug SOLIDEck 4,20*0,51 Klasse 3
  Your price:
 2. Schoor Werkbrug SOLIDEck 4,20 (1 stuk)
  Your price:
 3. Kantplank Werkbrug SOLIDEck 4,20 (1 stuk)
  Your price:
 4. Werkbrug SOLIDEck 5,20*0,51 Klasse 3
  Your price:
 5. Schoor Werkbrug SOLIDEck 5,20 (1 stuk)
  Your price:
 6. Kantplank Werkbrug SOLIDEck 5,20 (1 stuk)
  Your price:
 7. Werkbrug SOLIDEck 6,20*0,51 Klasse 3
  Your price:
 8. Schoor Werkbrug SOLIDEck 6,20 (1 stuk)
  Your price:
 9. Kantplank Werkbrug SOLIDEck 6,20 (1 stuk)
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina