Assortiment

Rolsteiger

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment aan veilige en flexibele rolsteigers, speciaal ontworpen voor bouw- en renovatiewerkzaamheden op hoogte. Of je nu een aannemer bent die werkt aan grootschalige projecten of een doe-het-zelver die een huis renoveert, onze rolsteigers bieden de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Onze rolsteigers zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van stevige constructies die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Ze zijn ontworpen met mobiliteit in gedachten, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar verschillende locaties op de bouwplaats.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze rolsteigers aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de eisen van professionele vakmensen.

Ontdek ons assortiment aan veilige en flexibele rolsteigers bij Metaalwaren Claerbout en maak bouw- en renovatiewerkzaamheden op hoogte eenvoudig en veilig.

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. KLAPUNIT 75-28-6
    Your price:
  2. KLAPUNIT 6 SPORTEN
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina