Assortiment

Platformen

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment veilige en stabiele platformen, speciaal ontworpen voor diverse werkzaamheden op hoogte in de bouwsector. Of je nu werkt aan constructieprojecten, schilderwerkzaamheden uitvoert, of onderhoudswerkzaamheden verricht, onze platformen bieden de perfecte oplossing voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Onze platformen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van stevige constructies die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te worden gemonteerd en aangepast aan verschillende hoogtes en omstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze platformen aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de eisen van professionele vakmensen.

Ontdek ons assortiment aan veilige en stabiele platformen bij Metaalwaren Claerbout en creëer een veilige werkomgeving op hoogte voor jouw bouwprojecten.

Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bekistingsplatform (1250 mm) 5 sporten
  Your price:
 2. Telescopisch werkplatform 7-10 treden
  Your price:
 3. Telescopisch werkplatform 4-6 treden
  Your price:
 4. Platform 185 met luik
  Your price:
 5. SOLIDE AIR MET LUIK
  Your price:
 6. Platform 185 zonder luik
  Your price:
 7. Platform 245 met luik
  Your price:
 8. SOLIDEair 245 M-R
  Your price:
 9. PLATFORM 245 ZONDER LUIK
  Your price:
 10. SOLIDEair 245 Z-R
  Your price:
 11. PLATFORM MET LUIK
  Your price:
 12. PLATFORM ZONDER LUIK
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina