Assortiment

Kantplanken

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment sterke en veilige kantplanken voor steigers, essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving op hoogte. Of je nu werkt aan bouwprojecten, schilderwerkzaamheden uitvoert, of onderhoudswerkzaamheden verricht, onze kantplanken bieden de perfecte oplossing voor het voorkomen van valpartijen en het beschermen van werknemers en voorbijgangers.

Onze kantplanken zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van stevige constructies die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Ze zijn eenvoudig te monteren op verschillende soorten steigers en kunnen worden aangepast aan verschillende hoogtes en configuraties.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze kantplanken aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de eisen van professionele vakmensen.

Ontdek ons assortiment aan sterke en veilige kantplanken voor steigers bij Metaalwaren Claerbout en maak jouw werkomgeving op hoogte veiliger en efficiënter.

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. KANTPLANK SET 75x185
    Your price:
  2. Kantplank set 75x245
    Your price:
  3. KANTPLANK SET 135x245 (2xKORT + 2xLANG)
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina