Assortiment

Plukladders

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment aan efficiënte en veilige plukladders, speciaal ontworpen voor het oogsten van fruit en het bereiken van hogere takken in de tuin. Of je nu een professionele fruitteler bent of een enthousiaste tuinier die zijn eigen fruit kweekt, onze plukladders bieden de perfecte oplossing voor het bereiken van moeilijk toegankelijke plaatsen.

Onze plukladders zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van stabiele constructies die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met verschillende aantal treden om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw fruitoogst.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze plukladders aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik.

Ontdek ons assortiment aan efficiënte en veilige plukladders bij Metaalwaren Claerbout en maak jouw fruitoogst gemakkelijker en veiliger.

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Plukladder, 10 sporten
    Your price:
  2. Plukladder, 12 sporten
    Your price:
  3. Plukladder, 14 sporten
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina