Assortiment

Multifunctionele ladders

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment aan veelzijdige en praktische multifunctionele ladders, ideaal voor diverse klussen op hoogte. Of je nu bezig bent met renovaties, schilderwerk, of tuinonderhoud, onze multifunctionele ladders bieden de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Onze multifunctionele ladders zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en zijn ontworpen om snel en eenvoudig te kunnen worden omgevormd naar verschillende configuraties, zoals A-frames, rechte ladders, steigers, en nog veel meer. Dit biedt maximale flexibiliteit en maakt het mogelijk om diverse taken uit te voeren met slechts één ladder.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze multifunctionele ladders aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen met het oog op stabiliteit en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt werken op hoogte.

Ontdek ons assortiment aan veelzijdige en praktische multifunctionele ladders bij Metaalwaren Claerbout en voltooi jouw klussen op hoogte met flexibiliteit en gemak.

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. MULTIFUNCTIONEL LADDER 4x3 SPORTEN
  Your price:
 2. MULTIFUNCTIONEL LADDER 4x4 SPORTEN
  Your price:
 3. MULTIFUNCTIONEL LADDER 4x5 SPORTEN
  Your price:
 4. MULTIFUNCTIONEL LADDER 4x6 SPORTEN
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina