Assortiment

Accessoires

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment aan handige accessoires voor ladders, ontworpen om extra gemak en veiligheid te bieden tijdens het werken op hoogte. Of je nu een professional bent op de bouwplaats of een doe-het-zelver thuis, onze ladderaccessoires helpen je om jouw klussen efficiënter en veiliger uit te voeren.

Onze collectie omvat diverse accessoires, zoals stabilisatoren, ladderhouders, platforms, ladderstoppen en opbergsystemen. Deze accessoires zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid, zodat je jouw ladder gemakkelijk en veilig kunt gebruiken, ongeacht de klus die je moet klaren.

Bij Metaalwaren Claerbout streven we naar kwaliteit en veiligheid in al onze producten, inclusief onze ladderaccessoires. Daarom voldoen al onze accessoires aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen, zodat je met een gerust hart kunt werken op hoogte.

Ontdek ons assortiment handige accessoires voor ladders bij Metaalwaren Claerbout en maak jouw werkomgeving veiliger en efficiënter.

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. DAKGOOTLEUNING
  Your price:
 2. SOLIDE DOP 100
  Your price:
 3. SOLIDE DOP 40
  Your price:
 4. SOLIDE DOP 50
  Your price:
 5. SOLIDE DOP 65
  Your price:
 6. SOLIDE DOP 70
  Your price:
 7. Nokhaak
  SOLIDE Nokhaak
  Your price:
 8. GEREEDSCHAPSBAK 75CM LADDER/TRAP/STEIGER
  Your price:
 9. SOLIDE DOP 60
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina