Assortiment

2-delige omvorm. ladder

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment aan veelzijdige 2-delige omvormladders, ideaal voor flexibel werken op hoogte in diverse situaties. Of je nu bezig bent met renovaties, schilderwerk of andere klussen waar hoogte bereikt moet worden, onze omvormladders bieden de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Onze 2-delige omvormladders zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn ontworpen om snel en eenvoudig te kunnen worden omgevormd naar verschillende configuraties, zoals A-frames, rechte ladders en steigers. Dit biedt maximale flexibiliteit en maakt het mogelijk om diverse taken uit te voeren met slechts één ladder.

Bij Metaalwaren Claerbout hechten we veel belang aan veiligheid, daarom voldoen al onze omvormladders aan de hoogste veiligheidsnormen en -certificeringen. Elk stuk klimmateriaal is zorgvuldig ontworpen met het oog op stabiliteit en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt werken op hoogte.

Ontdek ons assortiment aan veelzijdige 2-delige omvormladders bij Metaalwaren Claerbout en voltooi jouw klussen op hoogte met flexibiliteit en vertrouwen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Schuifladder / 2 x 6 sporten, open voet,vrijstaand
  Your price:
 2. Schuifladder / 2 x 7 sporten, open voet,vrijstaand
  Your price:
 3. Schuifladder / 2 x 8 sporten, open voet,vrijstaand
  Your price:
 4. Schuifladder / 2 x 9 sporten, open voet,vrijstaand
  Your price:
 5. Schuifladder / 2 x 10 sporten, open voet, vrijstaand
  Your price:
 6. Schuifladder / 2 x 12 sporten, open voet, vrijstaand
  Your price:
 7. Schuifladder / 2 x 14 sporten, open voet, vrijstaand
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina