Assortiment

Derde hand

Ontdek ons assortiment derde hand klemgereedschap, een onmisbaar hulpmiddel voor het nauwkeurig positioneren en vasthouden van werkstukken tijdens solderen, elektronica reparaties, hobbyprojecten en meer. Met een derde hand klemgereedschap kun je gemakkelijk delicate onderdelen vastzetten en op de juiste plek houden, waardoor je beide handen vrij hebt om te werken.

Onze derde hand klemgereedschappen zijn voorzien van flexibele armen met klemmen aan het uiteinde, waarmee je werkstukken stevig kunt vastzetten op een stabiele basis. De verstelbare armen maken het mogelijk om de positie en hoek van de klemmen aan te passen aan jouw specifieke behoeften, zodat je altijd de optimale werkpositie kunt vinden.

Of je nu bezig bent met het solderen van kleine elektronische componenten, het vasthouden van delicate sieraden tijdens reparaties, of het ondersteunen van kleine onderdelen tijdens precisiewerk, ons derde hand klemgereedschap biedt de stabiliteit en precisie die je nodig hebt voor een succesvolle klus.

Investeer vandaag nog in ons hoogwaardige derde hand klemgereedschap en ervaar het gemak van nauwkeurige positionering tijdens jouw projecten. Bekijk ons assortiment en vind het perfecte klemgereedschap dat past bij jouw behoeften en projecten!

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. MULTIPROPS P1 60-100CM
  Your price:
 2. MULTIPROPS P2 95-170CM
  Your price:
 3. MULTIPROPS P3 155-290CM
  Your price:
 4. MULTIPROPS P4 200-375CM
  Your price:
 5. MULTICLAMP VERSTELBARE STEUN
  Your price:
 6. MULTI-POSITIONS STEUN UNC 1/4"-3/8"-5/8"
  Your price:
 7. PIHER MULTI-PROP 30012 MET ARM
  Your price:
 8. DEURKLEM (pr/stuk)
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina