Assortiment

Dynamometrische sleutels

Ontdek onze selectie dynamometrische sleutels, onmisbare gereedschappen voor het nauwkeurig aanhalen van bouten en moeren met de juiste aandraaikracht. Of je nu bezig bent met mechanische reparaties, assemblage van precisieonderdelen, of montage van belangrijke componenten, onze dynamometrische sleutels bieden de controle en precisie die nodig zijn voor kritische toepassingen.

Ons assortiment omvat dynamometrische sleutels in verschillende maten en capaciteiten, ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. Elke sleutel is voorzien van een geïntegreerde schaalverdeling of een digitaal display, waarmee je de aandraaikracht nauwkeurig kunt aflezen en instellen volgens de specificaties van de fabrikant.

Met onze dynamometrische sleutels kun je bouten en moeren met de juiste kracht aandraaien om schade te voorkomen en de levensduur van componenten te verlengen. Investeer vandaag nog in onze hoogwaardige dynamometrische sleutels en voltooi jouw montagewerk met vertrouwen en precisie. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte dynamometrische sleutel die past bij jouw behoeften en projecten!
 
 
 
 
 
 

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. DYNAMOMETRISCHE SLEUTEL 1/2  505MM 210IR117101
    Your price:
  2. DYNAMOMETRIS. SLEUTEL 1/2 450MM 42-210NmIR117108
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina