Assortiment

Truwelen & strijkborden

Ontdek onze uitgebreide collectie truwelen en strijkborden, essentiële gereedschappen voor metselaars en stukadoors die streven naar een gladde en gelijkmatige afwerking van oppervlakken. Of je nu bezig bent met het aanbrengen van pleisterwerk, het egaliseren van muren of het afwerken van beton, onze truwelen en strijkborden bieden de precisie en kwaliteit die je nodig hebt voor een professioneel resultaat.

Truwelen: Truwelen worden gebruikt voor het gladstrijken en egaliseren van pleisterwerk, beton en andere oppervlakken. Onze truwelen zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal of koolstofstaal, met ergonomische handgrepen voor comfortabel gebruik. Of je nu een rechte truweel, een hoektruweel of een troffeltruweel nodig hebt, wij hebben de juiste tool voor jouw project.

Strijkborden: Strijkborden worden gebruikt om de afwerking van pleisterwerk of stucwerk te verbeteren door het aanbrengen van een gladde en gelijkmatige laag. Onze strijkborden zijn gemaakt van duurzaam kunststof of roestvrij staal, met gladde en vlakke oppervlakken voor een perfect resultaat. Met verstelbare handgrepen en randen met de juiste hoeken, bieden onze strijkborden een optimale controle en precisie tijdens het werk.

Investeer vandaag nog in onze hoogwaardige truwelen en strijkborden en bereik een professionele afwerking van jouw metsel- en stucwerk. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte tools die passen bij jouw behoeften en projecten!
 
 
 
 
 
 

Tonen als Lijst Foto-tabel

Artikelen 1-16 van 45

Van hoog naar laag sorteren
 1. LIJM HOUT EN AFGELEIDE PROD. 125G D12 LG94 *
  Your price:
 2. TRUWEEL VIERKANTIG 18CM IR
  Your price:
 3. TRUWEEL BRUSSEL 18CM IR
  Your price:
 4. TRUWEEL BRUSSEL 19CM IR
  Your price:
 5. TRUWEEL FLOREFFE 18CM IR
  Your price:
 6. TRUWEEL FLOREFFE 19CM IR
  Your price:
 7. TRUWEEL PARIJS 18CM IR
  Your price:
 8. TRUWEEL MOD.BELGIE 17CM IR
  Your price:
 9. TRUWEEL MOD.BELGIE 12CM IR
  Your price:
 10. TRUWEEL MOD.BELGIE 14CM IR
  Your price:
 11. TRUWEEL MOD.BELGIE 16CM IR
  Your price:
 12. TRUWEEL MOD.BELGIE 18CM IR
  Your price:
 13. TRUWEEL MOD.BELGIE PUNT 16CM IR
  Your price:
 14. TRUWEEL MOD.BELGIE PUNT 18CM IR
  Your price:
 15. TRUWEEL BELGIE DUNNE PUNT 13CM IR
  Your price: