Assortiment

Allerlei glazenmakers- gereedschap

Ons assortiment glazenmakersgereedschap biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige gereedschappen die onmisbaar zijn voor het snijden, manipuleren en installeren van glas. Of je nu een professionele glazenmaker bent of een doe-het-zelver die een glasproject aanpakt, wij hebben het gereedschap dat je nodig hebt om je project tot een succes te maken.

Hier zijn enkele van de belangrijkste glazenmakersgereedschappen in ons assortiment:

Glassnijders: Voor het nauwkeurig snijden van glas op maat, waardoor je perfect passende stukken kunt maken voor je project.
Glassnijders met zuignap: Voor het veilig vasthouden van glas tijdens het snijden, om slippen te voorkomen en nauwkeurige sneden te garanderen.
Glaszuigers: Voor het tillen en verplaatsen van zware glazen panelen met gemak en precisie, zonder risico op beschadiging of letsel.
Glasbreektangen: Voor het maken van gecontroleerde breuken in glas na het snijden, waardoor je perfect passende stukken kunt krijgen voor je project.
Glashefklemmen: Voor het veilig optillen en verplaatsen van grote glaspanelen, met minimale inspanning en maximale controle.
Lijmkammen: Voor het gelijkmatig aanbrengen van lijm op glasoppervlakken, voor een sterke en duurzame hechting.
Met ons hoogwaardige glazenmakersgereedschap kun je vertrouwen op precisie, efficiëntie en veiligheid bij al je glaswerkprojecten. Investeer vandaag nog in ons gereedschap en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende project!
 
 
 
 
 
 

Geen producten gevonden voor deze selectie.