MAKITA

HAAKSE SLIJPER 125MM 1400W

Art. NR
MAKGA5041CT01
Art. NR
MAKGA5041CT01
Your price:

Waarom kiezen voor Claerbout?

  • 14 dagen bedenktijd, retour via onze winkel
  • Thuislevering & afhalen in de winkel mogelijk
  • Leveringsdienst
  • Eigen hersteldienst
Delen

Beschrijving

Krachtige 125mm slijper met instelbaar toerental voor zware belastingen zowel als gevoelvol slijpwerk, bijvoorbeeld bij de bewerking van roestvast staal.
Elektronica controleert de zachtaanloop, houdt het gekozen toerental constant onder belasting en begrenst de stroom bij overbelasting om de machine te beschermen tegen doorbranden.
De levensduur van de tandwielen wordt verzekerd door het gepatenteerde SJS-II systeem dat de schokken tijdens het slijpen opvangt.
Anker met beschermende zigzag-coating en poederverniste wikkelingen beschermen de motor tegen beschadigingen, ook bij slijpwerk in steen; labyrint-systeem beschermt lagers tegen stof en gruis.
Verhoogde veiligheid dank zij de elektronische startbeveiliging die na een stroomonderbreking het onverwacht opstarten verhindert.
Gefreesde helicoïdale tandwielen staan garant voor een gelijkmatige krachtoverdracht, een geluidsarme werking en een uitstekende levensduur van de overbrenging.
Aan beide zijden gelagerde spindel zorgt voor een spelingsvrije loop en een uitstekende weerstand tegen radiale belasting.
Verhoogde reparatievriendelijkheid dank zij de zitting van het ankerlager in een tweeledig metalen carter en de spiebaanpassing van het kroontandwiel.
Automatisch uitschakelende koolborstels ter bescherming van de collector.
Standaard uitgerust met anti-vibratie zijhandgreep, gereedschapsloos verstelbare beschermkap en kap voor stofafzuiging.
Voorzien van een mechanische motorrem die de slijpschijf bij loslaten van de schakelaar onmiddellijk sterk vertraagt en in slechts twee seconden compleet tot stilstand brengt.

Technische info

Meer informatie
Art. NR MAKGA5041CT01
Merk MAKITA
diameter (schijf) [MM] 125