Assortiment

Programmatie & tijdschakelaars

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment efficiënte tijdschakelaars met geavanceerde programmatie, waarmee je elektrische apparaten en verlichting automatisch kunt bedienen op vooraf ingestelde tijden. Onze tijdschakelaars zijn voorzien van digitale timers en elektronische schakelaars die zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare prestaties.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige tijdschakelaar voor het aansturen van verlichting of een geavanceerd programmeerbaar systeem voor het automatiseren van diverse elektrische apparaten, wij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften. Onze tijdschakelaars zijn gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en bieden een breed scala aan programmeermogelijkheden.

Daarnaast bieden we ook speciale tijdschakelaars met astrofunctie, waarmee je de schakeltijden kunt aanpassen op basis van zonsopgang en zonsondergang, voor nog meer flexibiliteit en energiebesparing.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor efficiënte tijdschakelaars met geavanceerde programmatie die bijdragen aan gemak en energiebesparing. Ontdek ons assortiment vandaag nog en automatiseer jouw elektrische installatie met onze hoogwaardige tijdschakelaars.

Geen producten gevonden voor deze selectie.