Assortiment

Slijpmallen

Welkom bij onze uitgebreide collectie slijpmallen, uw essentiële hulpmiddel voor het nauwkeurig slijpen en scherpen van gereedschappen en messen. Of u nu een professionele houtbewerker, een schrijnwerker, een metaalbewerker of een doe-het-zelver bent, wij bieden een breed assortiment slijpmallen die aan al uw slijpbehoeften voldoen.

Ons assortiment omvat diverse soorten slijpmallen, zoals messenslijpmallen, beitelslijpmallen, schaafslijpmallen en meer, die geschikt zijn voor het slijpen van verschillende gereedschappen met maximale precisie en consistentie. Met slijpmallen van topkwaliteit en geavanceerde ontwerpen bieden wij producten die zorgen voor nauwkeurige slijpresultaten en een langere levensduur van uw gereedschappen.

Of u nu werkt met houtbewerkingsgereedschap, metaalgereedschap, schaafbeitels, beitels of messen, onze slijpmallen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met verschillende maten, hoeken en instellingen bieden wij slijpmallen die geschikt zijn voor diverse gereedschappen en toepassingen.

Blader door ons assortiment en ontdek een breed scala aan slijpmallen die uw slijpwerkzaamheden gemakkelijker en efficiënter maken. Met snelle verzending en uitstekende klantenservice staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte slijpmal voor uw gereedschappen. Optimaliseer uw slijpwerkzaamheden met onze hoogwaardige slijpmallen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. SLIJPMAL VOOR BOREN
  Your price:
 2. SLIJPMAL VOOR PLATTE BEITELS
  Your price:
 3. SLIJPMAL VOOR BIJLEN
  Your price:
 4. SLIJPMAL VOOR SCHAAFBEITELS
  Your price:
 5. SLIJPMAL VOOR LANGE MESSEN
  Your price:
 6. SLIJPMAL VOOR MESSEN
  Your price:
 7. SLIJPMAL VOOR PROFIELBEITELS
  Your price:
 8. SLIJPMAL VOOR SCULPTEERBEITELS
  Your price:
 9. SLIJPMAL VOOR SCHAREN
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina