Assortiment

Pistolen pneumatisch gereedschap

Ontdek onze hoogwaardige pneumatische pistolen, ontworpen om jouw werkzaamheden te verbeteren en te versnellen. Of je nu in de automotive industrie werkt, constructie uitvoert, of andere taken hebt waarbij pneumatisch gereedschap nodig is, onze pistolen bieden betrouwbaarheid en precisie voor diverse toepassingen.

Onze pneumatische pistolen zijn vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in verschillende omgevingen. Met een ergonomisch ontwerp en geavanceerde technologieën bieden onze pistolen comfort en controle tijdens het werken, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en nauwkeurigheid.

Of je nu op zoek bent naar een pneumatisch nagelpistool, een verfspuitpistool, een bandenpomp of een ander type pistool, wij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften. Investeer vandaag nog in onze pneumatische pistolen en ervaar de voordelen van hoogwaardig gereedschap voor al jouw taken. Bekijk ons assortiment en kies het pistool dat perfect past bij jouw werkzaamheden en vereisten!

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. VERFPISTOOL BOVENBEKER IR210399
  Your price:
 2. ZANDPISTOOL MET 2M SLANG IR210394
  Your price:
 3. GRAFITEER PISTOOL IR210391
  Your price:
 4. VERFPISTOOL ONDERBEKER IR210396
  Your price:
 5. BLAZER MET LANGE BEK IR210375
  Your price:
 6. BLAZER MET KORTE BEK IR210372
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina