Assortiment

Beitels

Welkom bij onze uitgebreide collectie toebehoren voor beitels, waar functionaliteit en veelzijdigheid samenkomen om uw beitelprojecten te verbeteren. Of u nu een ervaren houtbewerker bent of een enthousiaste beeldhouwer, wij bieden een breed scala aan accessoires die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen bij het gebruik van beitels.

Onze toebehoren voor beitels omvatten alles van slijpstenen en wetstenen tot beitelhouders en beschermende kappen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw beitels te onderhouden, te beschermen en te verbeteren voor optimale prestaties. Met merken van topkwaliteit en innovatieve ontwerpen leveren wij accessoires die u helpen bij het maximaliseren van de levensduur en efficiëntie van uw beitels.

Of u nu werkt met hout, steen, metaal of andere materialen, onze toebehoren zijn ontworpen om optimale resultaten te leveren, zoals het behoud van de scherpte van uw beitels, het minimaliseren van trillingen en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring.

Blader door ons assortiment en ontdek een scala aan toebehoren die uw beitelervaring verbeteren. Met snelle verzending en uitstekende klantenservice staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte toebehoren voor uw specifieke behoeften. Optimaliseer uw werkruimte en prestaties met onze hoogwaardige toebehoren voor beitels.

Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. SDS-MAX SLEDGE TEGELBEITEL 300x50MM
  Your price:
 2. SDS-plus pleisterverwijderingsbeitel 165x 75 mm
  Your price:
 3. SDS-PLUS SLEDGE PLATTE BEITEL 250x20MM
  Your price:
 4. SDS-PLUS SLEDGE BREDE BEITEL 250x40MM
  Your price:
 5. SDS-PLUS TEGELBEITEL 250x50MM
  Your price:
 6. SDS-MAX SLEDGE PUNTBEITEL 400MM
  Your price:
 7. SDS-MAX SLEDGE ZELFSLIJPENDE PLATTEBEITEL 400x25MM
  Your price:
 8. SDS-MAX SLEDGE BREDE BEITEL 380x50MM
  Your price:
 9. SDS-MAX SLEDGE BREDE BEITEL 300x80MM
  Your price:
 10. SDS-MAX SLEDGE TEGELBEITEL 380x50MM
  Your price:
 11. SDS-max puntbeitel 400 mm
  Your price:
 12. SDS-max brede beitel 400 x 50 mm
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina