Assortiment

Statief Laser

Betreed de wereld van nauwkeurige metingen en perfecte uitlijning met onze hoogwaardige laserstatieven. Of je nu een professionele landmeter bent die werkt aan grote bouwprojecten of een gepassioneerde doe-het-zelver die zijn precisiewerk wil verbeteren, onze statieven bieden de stabiliteit en ondersteuning die nodig is voor jouw lasertoestellen.

Ons assortiment omvat een diverse selectie laserstatieven, variërend in hoogte, stabiliteit en draagbaarheid. Elk statief is ontworpen met robuuste materialen en stevige constructie om te zorgen voor maximale stabiliteit tijdens het gebruik. Hierdoor kunnen jouw lasermetingen nauwkeurig worden uitgevoerd, zelfs op ruwe terreinen.

Of je nu een laserwaterpas, roterende laser of lijnlaser gebruikt, onze statieven bieden de perfecte ondersteuning voor een nauwkeurige meting en uitlijning. Investeer vandaag nog in onze laserstatieven en verbeter de precisie van jouw werk. Bekijk ons assortiment en kies het statief dat past bij jouw lasertoepassingen en werkterreinen!

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Light duty spindelstatief 180 cm
  Your price:
 2. Mid duty spindelstatief 300 cm
  Your price:
 3. Statief light 165 cm
  Your price:
 4. Heavy duty Spindelstatief 330 cm
  Your price:
 5. Heavy duty Spindelstatief 400 cm
  Your price:
 6. Telescoop statief 330 cm
  Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina