MAKITA

CIRKELZAAG 210MM

Art. NR
MAK5008MGJX
Art. NR
MAK5008MGJX
Your price:

Waarom kiezen voor Claerbout?

  • 14 dagen bedenktijd, retour via onze winkel
  • Thuislevering & afhalen in de winkel mogelijk
  • Leveringsdienst
  • Eigen hersteldienst
Delen

Beschrijving

De ideale dakdekkers- en bekisterszaag met een bijzonder laag gewicht dank zij het gebruik van hoogwaardige magnesium onderdelen.
Compacte en robuuste spouwmesloze machine met gesloten beschermkap.
Indrukwekkende zaagcapaciteit door de krachtige motor met een maximaal afgegeven vermogen van 2300W die het 210mm zaagblad een zeer hoge omtreksnelheid geeft.
Uitstekend zicht op de voorkant van het zaagblad, zowel langs links als langs rechts; de kap is langs beide zijden opengewerkt, de ingebouwde LEDs verlichten het zaagblad en een krachtige luchtstroom blaast al het stof van de zaaglijn.
Vlakke zijkant van het motorhuis en geïntegreerde inbussleutel voor een vlotte zaagbladwissel.
Uiterst comfortabel in gebruik door de ergonomische vorm en plaatsing van de handgrepen, door het perfect uitgebalanceerde zwaartepunt en door de rubberbekleding van de handgrepen en bedieningshendels.
Kantelbaar tot 50° met voorkeuzeinstelling voor het snel en precies instellen van de meest gebruikte verstekhoeken 22.5° en 45°.
Duidelijke en groot uitgevoerde maatscala's maken de zaagbreedte en -diepte snel en makkelijk instelbaar; breedtes tot 11cm kunnen op het zicht afgezaagd worden met behulp van de schaal vooraan de zool.

Technische info

Meer informatie
Art. NR MAK5008MGJX
Merk MAKITA