MAKITA

CIRKELZAAG 165MM 18V 2x5Ah

Art. NR
MAKDHS630RTJ
Art. NR
MAKDHS630RTJ
Your price:

Waarom kiezen voor Claerbout?

  • 14 dagen bedenktijd, retour via onze winkel
  • Thuislevering & afhalen in de winkel mogelijk
  • Leveringsdienst
  • Eigen hersteldienst
Delen

Beschrijving

Compacte accucirkelzaag met een capaciteit van 66mm voor het verzagen van alle soorten plaatmaterialen en timmerhout tot 2 1/2 duim.
De geavanceerde LXT Li-ion batterijen vormen de absolute top op het vlak van kracht/gewicht verhouding.
Uitstekend zicht op de voorkant van het zaagblad, zowel langs links als langs rechts; de kap is langs beide zijden opengewerkt, de ingebouwde LEDs verlichten het zaagblad en een krachtige luchtstroom blaast al het stof van de zaaglijn.
Snelle en eenvoudige diepte-instelling: de zaagdiepte kan afgelezen worden op de gesloten beschermkap.
Geïntegreerde blaasmond houdt de zaaglijn vrij van stof voor een beter zicht.
Tweetraps-schakelaar voor inschakelen van de verlichting bij stilstaande zaag, met beveiliging tegen ongewild inschakelen van de zaag.
Voorzien van een elektronische motorrem die het zaagblad bij loslaten van de schakelaar binnen een halve seconde compleet tot stilstand brengt.
Tweede generatie ergonomische, naar onder versmallende handgreep met softgrip bekleding, voorzien van gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers.
Geïntegreerde LED voor comfortabeler werken op slecht verlichte plaatsen.
Geleverd in een MAKPAC, een stevige stapelbare opbergkoffer in ABS met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden.
Geleverd met twee krachtige 5,0Ah Li-ion schuifaccu's, met elektronische overbelastings-, oververhittings- en diepontlaadbeveiliging en zelfreinigende contacten die garant staan voor een optimale stroomoverdracht.

Technische info

Meer informatie
Art. NR MAKDHS630RTJ
capaciteit (accu, batterij) [AH] 5
techniek (accu, batterij) Li-ion
Merk MAKITA