MAKITA

ACCU AFWERKINGSPISTOOL 35MM LXT 18V + 2xBL1850 + 1xDC18RC + MAKPAC

Art. NR
MAKDPT353RTJ
Art. NR
MAKDPT353RTJ
Your price:

Waarom kiezen voor Claerbout?

  • 14 dagen bedenktijd, retour via onze winkel
  • Thuislevering & afhalen in de winkel mogelijk
  • Leveringsdienst
  • Eigen hersteldienst
Delen

Beschrijving

Snoerloos nagelpistool voor het indrijven van fijne "pins" met een dikte van slechts 0.6 mm, die het hout niet doen splijten en zo goed als onzichtbare gaatjes maken.
Ideaal voor inkaderwerk en voor de bevestiging van fijn lijstwerk en decoratieve details bij meubels en interieurafwerking.
Uitstekende autonomie: met één acculading van 3,0Ah kunnen tot 3500 pins geschoten worden.
Geen hinderlijke persluchtslang, daardoor kan men het pistool gemakkelijker en preciezer positioneren; uitstekend zicht op het werk door de fijne neus.
Zeer fijne neus met een dikte van slechts 3mm laat nagelen in smalle groeven toe, zoals bij het verdekt nagelen van dunne schrootjes.
De neus van de machine is standaard voorzien van een rubber beschermer voor gevoelige oppervlakken; deze kan opgeborgen worden in het nagelmagazijn.
Vergrendeling van de schakelaar ter beveiliging tegen ongewild afgaan, schakelt bij ontgrendeling automatisch de gerichte LED-verlichting in.
Rode bijna-leeg indicator en ingebouwde leegnagel-vergrendeling voorkomt onnodig beschadigen van het werkstuk.
Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrip bekleding.
Geleverd in een MAKPAC, een stevige stapelbare opbergkoffer in ABS met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden.
Geleverd met twee krachtige 5,0Ah Li-ion schuifaccu's, met elektronische overbelastings-, oververhittings- en diepontlaadbeveiliging en zelfreinigende contacten die garant staan voor een optimale stroomoverdracht.
De krachtige batterijlader bepaalt een individueel laadtraject afhankelijk van de toestand van de batterij en zorgt voor een volledig opgeladen batterij (5.0Ah) in slechts 45 minuten.

Technische info

Meer informatie
Art. NR MAKDPT353RTJ
capaciteit (accu, batterij) [AH] 5
techniek (accu, batterij) Li-ion
Merk MAKITA