Technieker (m/v)

Aangeboden functie

Je staat in voor het professioneel repareren van elektrisch gereedschap (boormachines, slijpers, etc.), 2-takt als 4-takt motoren alsook de opvolging hiervan (verwittigen van klanten).
Tijdsregeling: Dag - voltijds

Vereisten

We zoeken een enthousiast persoon en bent klantvriendelijk. Je bent commercieel ingesteld. Je hebt een goede kennis van elektrisch gereedschap. Je hebt affiniteit met techniek. Scholing A2/A3 mechanica of elektriciteit (of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring). Je kan zelfstandig werken op een ordelijke en gestructureerde wijze. Ervaring in de branche is een pluspunt. Je bent een echte teamplayer die niet alleen in staat is om op zelfstandige wijze zijn/haar verantwoordelijkheid op te nemen, maar zich tevens weet te integreren in ons bestaand team.

Talenkennis: Nederlands (zeer goed), Frans en Engels is een pluspunt.
Opleiding intern in de firma wordt voorzien.

Aanbod

Een vaste job met veelzijdige contacten. Je maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team. Een contract voor onbepaalde duur in een stabiele, boeiende en toekomstgerichte werkomgeving. Wij bieden alsook een opleiding door een collega met ervaring alsook opleidingen bij de (verschillende leveranciers).

Solliciteren

Sollicitatiemogelijkheden: via e-mail of schriftelijk
Contactverantwoordelijke: Dhr. Vancraeynest Luc
Telefoon: 0497/44 31 03 of 051/725 726
luc.vancraeynest@claerbout.be