VERANTWOORDELIJKE ONDERHOUD GEBOUWEN (M/V/X)

Aangeboden functie

Je staat in voor het opvolgen van het onderhoud van de gebouwen (daken), technieken (regenputten, vijverpomp, chauffage, tweewekelijkse controle van het sprinklersysteem, verlichting, elektriciteitskeuring, etc.), groen alsook het wagenpark. Anderzijds ben je de verantwoordelijke en aanspreekpunt bij het opvolgen van renovatiewerken. Je vraagt offertes op, maakt afspraken met desbetreffende firma's en aannemers. Je volgt het verloop van de werken op in overleg met de zaakvoerder. Kleine herstellings- en renovatiewerken kunnen zelf worden uitgevoerd. Tijdsregeling: Dag - voltijds.

Vereisten

Een technische achtergrond in de mechanica/elektronica is een pluspunt. Ervaring in een gelijkaardige positie of het werken aan 2-takt motoren is een pluspunt. Wij zoeken een handig persoon die vertrouwd is met renovatiewerken. Een enthousiast persoon die zowel zelfstandig als in team kan werken. Je kan werken op een ordelijke en gestructureerde wijze. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid om flexibel te werken. Talenkennis: Nederlands (goed). Je werkt in een 5-dagensysteem en werkt één zaterdag in de maand.

Aanbod

Een afwisselende job met veelzijdige contacten. Een vast contract in een toekomstgerichte werkomgeving. Er is een grondige interne opleiding voorzien.

Solliciteren

Sollicitatiemogelijkheden: via e-mail of schriftelijk
Contactverantwoordelijke: Dhr. Vancraeynest Luc
Telefoon: 0497/44 31 03 of 051/725 726
jobs@claerbout.be