logistiek bediende/magazijnmedewerker (m/v)

Aangeboden functie

Als logistiek bediende sta je in voor de goede verwerking van binnenkomende en uitgaande goederen. Je zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd geleverd worden en de klanten verwittigd worden voor afhaling van hun bestelde goederen. Je helpt mee klanten bedienen van goederen in het magazijn. Je helpt mee aan het uitwerken van de stockageplaats voor goederen op een efficiënte manier.
Tijdsregeling: Dag - voltijds

Vereisten

Je hebt organisatorisch talent en kan ordelijk werken. Een attest van heftruck-bestuurder is een pluspunt. Ervaring in een gelijkaardige positie is een pluspunt. We zoeken een enthousiast persoon die klantvriendelijk en commercieel is ingesteld. Je kan zelfstandig werken op een ordelijke en gestructureerde wijze. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bent bereid om flexibel te werken. Talenkennis: Nederlands (zeer goed), andere talen zijn een pluspunt. Je werkt in een 5-dagensysteem en werkt 2 zaterdagen in de maand.

Aanbod

Een afwisselende job met grote zelfstandigheid en veelzijdige contacten. Een vast contract in een toekomstgerichte werkomgeving. Aangaande de productkennis is er een grondige interne opleiding voorzien.

Solliciteren

Sollicitatiemogelijkheden: via e-mail of schriftelijk
Contactverantwoordelijke: Dhr. Vancraeynest Luc
Telefoon: 0497/44 31 03 of 051/725 726
luc.vancraeynest@claerbout.be